Crema universala anticearcane / antipungi sub ochi

Vizualizare generală rapidă

Produs cosmetic conceput pentru a reduce cercurile intunecate din jurul ochilor si pungile de sub ochi. Contine un complex nou, excelent, eficace impotriva imbatranirii premature a pielii din jurul ochilor.

Mod de prezentare: Borcan, 30 ml.

More details

92,00 lei cu TVA

Detalii

Contine: Apa echilibrata in deuteriu • Oxidoreductaze • Peptide din soia • Extract de tarate de orez. NU contine Paraben si parfumuri.

Hidrolizatul proteic din tarate de orez cu oxidoreductaze si proteine din soia

Destinată pentru îngrijirea zilnică a tenului delicat si sensibil cu cearcăne , pungi sub ochi si riduri fine din jurul ochilor.
Hidrolizatul Proteic din Tărâţe de Orez cu Oxidoreductaze si Proteine din Soia  reduce cu 35% cercurile negre si  cu 32% pungile de sub ochi in 8 săptămâni, îmbunătăţeşte proprietăţile hemodinamice sanguine cu ameliorarea microcirculaţiei, reduce distrugerea colagenului şi elastinei din matrix prin stimularea proliferării fibroblaştilor. Prin Silanoli hidratează si calmează.

Actiuni ale silanolilor

PRINCIPII ACTIVE: Apa echilibrata in deuteriu (Deuterium Depleted Water - DDW) - are excelente efecte revigorante asupra pielii. DDW imbunatateste metabolismul energetic si determina hidratarea, revitalizarea si regenerarea controlata a epidermului ca urmare a actiunii unor mecanisme proprii, intrinseci, care au drept rezultat echilibrarea metabolismelor energetice, lipidice si glucidice ale tenului.

Oxidoreductazele, peptidele din soia, extractul de hidrolizat de tarate de orez - exercita o actiune excelenta antiimbatranire cutanata si reduc cercurile intunecate si pungile (pernutele) de sub ochi. Uleiul de seminte de struguri, vitamina E si alantoina - sunt tot atatea principii active reunite pentru a spori efectele benefice ale Deuteria Lux - crema anticearcane si pungi sub ochi .

4 alte produse in aceeasi categorie: