De ce produse cosmetice medicale pe baza de apa echilibrata in deuteriu – AED?

Apa a devenit unul dintre principiile active de cea mai mare importanta in Cosmetologia Medicala, deoarece in functie de structura sa (modul de organizare al moleculelor in interiorul lichidului), compozitie (cantitatea si calitatea ionilor, izotopilor si mineralelor continute) si informatia energetica (entropica si neentropica) regleaza procesele biologice care stau la baza vietii. Studiul surselor naturale de apa a dus la descoperirea unor ape cu proprietati biologice deosebite, utilizate atat terapeutic in cadrul crenoterapiei cat si in productia de cosmetice.

Mutarea in laboratoare a cercetarilor asupra apei a oferit posibilitatea producerii unor ape cu totul speciale, cu proprietati incredibile, care au confirmat inca o data ca fenomenul vietii lungi si sanatoase si al pielii tinere, viguroase, cat mai putin ridate si stralucitoare, energice si delicat matasoase in acelasi timp, sunt profund dependente de tipul si calitatea apei.

Apa Echilibrata in Deuteriu – AED (Deuterium Depleted Water – DDW) este un produs acvatic de o noutate absoluta, obtinut in Romania printr-o tehnologie de separare-purificare izotopica imaginat de cercetatori romani de renume si premiat cu Medalii de Aur si Diplome de Aur la cele mai vestite saloane de inventica de la Londra, Bruxelles, Geneva etc.

Cercetarile stiintifice pe AED, multe utilizand AED produsa in Romania, care datorita caracteristicilor sale fizico-chimice s-a dovedit a fi intre cele mai bune (poate cea mai buna din lume), au aratat actiuni biologice exceptionale la vegetale, animale si la oameni. Imaginile de mai jos descriu un experiment foarte interesant: cea din stanga ilustreaza o planta mentinuta in Apa Echilibrata in Deuteriu timp de doua saptamani iar cea din dreapta o planta mentinuta in Apa Normala timp de doua saptamani.

Efecte benefice uimitoare ale AED se exercita atat asupra metabolismelor celulare pe care le imbunatateste spectaculos cat si in controlul proliferarii celulare in general si cutanate in special.

Interventia AED in utilizarea glucozei, colesterolului si lipidelor, implicarea sa in metabolismele energetice celulare si in proliferarea epidermica controlata au impus AED ca un principiu activ de prima marime, de o noutate absoluta, pe baza caruia s-au creat game originale de produse cosmetice medicale – gamele Deuteria, cu o tehnologie revolutionara, cu efecte uimitoare.

Cuceririle celor mai recente studii de Cosmetologie Medicala, combinate cu tehnologia AED si savante si complexe asociatii de principii active naturale cu eficacitate recunoscuta universal, toate asociate unei experiente profesionale dermatologice exceptionale de peste 25 ani, au stat la baza crearii Programului „Deuteria Cosmetics” de ingrijire a pielii, generand cea mai noua si fascinanta familie de produse cosmetice medicale – produsele Deuteria.

Programul „Deuteria Cosmetics” de ingrijire a pielii prin produse cosmetice medicale bazate pe cele mai noi cuceriri ale Cosmetologiei Medicale face posibila implinirea dorintelor secrete ale oricarei femei moderne, restabilind cu delicatete echilibrul natural dintre puritatea si senzualitatea cutanata.

Produsele cosmetice medicale din gama Deuteria Lux, oferite in cadrul Programului „Deuteria Cosmetics” de ingrijire a pielii sunt rezultatul unor studii stiintifice profunde si riguroase si au la baza combinarea efectelor extraordinare ale noului principiu acvatic AED cu asociatii complexe si savante de principii naturale: esenteuleiuriextractevitamine, in scopul pastrarii si restabilirii prospetimii, senzualitatii si suavitatii pielii rasfatata cu eleganta stiintei si protejata cu forta naturii impotriva uzurii prin stresul zilnic al vietii moderne si prin agresiunea soarelui, smogului si poluantilor citadini.

Prof. Univ. Dr. Ioan Nedelcu
Membru al Academiei Americane de Dermatologie
Membru al Academiei Europene de Dermatologie si Venerologie

Apa echilibrata in deuteriu – AED

Deuteriul este un izotop natural, stabil, al hidrogenului, cu masa atomica 2 (un proton si un neutron). In natura exista un raport de 1 parte deuteriu la 5000 parti hidrogen. Apa obisnuita se obtine prin combinarea a doi atomi de hidrogen cu un atom de oxigen (H2O). Cand deuteriul este combinat cu oxigenul rezulta un compus cunoscut ca apa grea (D2O), (deuteriul este numit si hidrogen greu) care are efecte biologice negative. Apa din care a fost extras izotopul stabil de hidrogen, deuteriul, este cunoscuta sub numele de „apa super-usoara”, „apa cu continut scazut (echilibrat) in deuteriu”, („Deuterium Depleted Water”).

In apa naturala, de suprafata, exista o concentratie de molecule de apa continand deuteriu de 16,82 mM (miliMoli), adica aproximativ 150 parti per milion = 150 ppm. Apa echilibrata in deuteriu (Deuterium Depleted Water – DDW) este o apa speciala, creata in laborator, cu proprietati biologice spectaculoase, cu o concentratie de deuteriu de doar 25+-5ppm. Apa echilibrata in Deuteriu (DDW) este un produs acvatic de o noutate absoluta, obtinut in Romania printr-o tehnologie de separare-purificare izotopica imaginat de cercetatori romani de renume si premiat cu Medalii de Aur si Diplome de Aur la cele mai vestite saloane de inventica de la Londra, Bruxelles, Geneva etc.

Interventia apei echilibrate in deuteriu (DDW) in utilizarea glucozeicolesterolului si lipidelor, implicarea sa in metabolismele energetice celulare si in proliferarea epidermica controlata au impus DDW ca un principiu activ de prima marime, de o noutate absoluta, folosit pentru crearea unor game originale de produse cosmetice medicale, cu o tehnologie revolutionara, cu efecte uimitoare.

Apa echilibrata in deuteriu – AED este lipsita de toxicitate si poate fi bauta ca apa de masa, indeplinind toate cerintele legale pentru apa potabila sau poate fi aplicata local la nivelul zonei de interes.

Mai multe detalii despre Apa Echilibrata in Deuteriu in materialul urmator (download fisier in format .doc – Word).