DIMINEATA – Veti tonifica tenul dumneavoastra prin aplicarea de Deuteria Lux – lotiune tonicasi calmanta pentru ten normal si ten uscat, care racoreste, improspateaza si calmeaza tenul normal si tenul uscat, carora le confera o stralucire unica, pregatindu-le pentru faza urmatoare de ingrijire.

Veti aplica in strat subtire, cu masaj bland, Deuteria Lux – crema de zi pentru ten normal si ten uscat.. Aceasta hraneste si catifeleaza tenul dumneavoastra si il energizeaza, sporindu-i stralucirea matasoasa. Deuteria Lux -crema de zi pentru ten normal si ten uscat este si o excelenta baza pentru aplicarea machiajului corector dorit, continand principii active care sporesc toleranta pielii la agresiunea stress-ului citadin si la aplicarea fardurilor.

SEARA – Va veti demachia folosind Deuteria Lux – emulsie demachianta pentru ten normal si ten uscat/sensibil. Emulsia a fost creata special pentru curatarea zilnica a tenului normal si a tenului uscat/sensibil, pe care il elibereaza delicat de resturile de preparate cosmetice, praful si poluantii de oras care au incarcat tenul dumneavoastra peste zi. Deuteria Lux – emulsie demachianta pentru ten normal si ten uscat/sensibil calmeaza, netezeste, reduce iritatia si hidrateaza tenul pe care il lasa matasos si catifelat, pregatit pentru tratarea ulterioara.

Dupa demachiere veti utiliza Deuteria Lux – lotiune tonica si calmanta pentru ten normal si ten uscat, care va pregati tenul dumneavoastra pentru aplicarea tratamentului de noapte.

Pentru tratamentul de noapte al tenului veti utiliza Deuteria Lux – crema universala de noapte, conceputa special pentrutoate tipurile de ten. Deuteria Lux – crema universala de noapte are proprietati foarte puternice hidratante, energizante, emoliente, hranitoare si regeneratoare cutanate. Prin folosirea zilnica, in strat subtire, cu masaj bland, a produsului Deuteria Lux – crema universala de noapte, tenul dumneavoastra va fi permanent in forma maxima.

Pentru pielea pleoapelor si din jurul ochilor care necesita ingrijiri particulare, veti utiliza Deuteria Lux – crema universala contur ochi, creata in conformitate cu nevoile speciale ale pielii din aceste zone, pentru toate tipurile de ten. Deuteria Lux – crema universala contur ochi are excelente proprietati hidratante, revitalizante, de regenerare tisulara si antiiritante, refacand in mod fiziologic stratul lipidc protector deteriorat de activitatile in aer liber, radiatia solara, apa (inot, dus), poluanti. Deuteria Lux – crema universala contur ochi va fi aplicata in fiecare seara, in strat bogat, prin tapotaj si masaj usor.

NOTA – datorita excelentelor proprietati de hidratare ale Deuteria Lux – crema universala contur ochi, va recomandam sa pastrati o zona netratata de aproximativ 5 mm pana la marginea libera ciliara a pleaoapelor, pentru a evita supraevidentierea acestora prin hidratare excesiva.

In cazul in care tenul dumneavoastra necesita o ingrijire speciala antirid/antiimbatranire cutanata, veti asocia in tratamentul de seara Deuteria Lux – crema universala antirid/antiimbatranire cutanata cu coenzima Q10, radicali ai acidului hialuronic si alte principii active cu excelente proprietati regeneratoare si antirid. Deuteria Lux – crema universala antirid/antiimbatranire cutanata a fost conceputa special ca printr-o utilizare sistematica, in aplicare zilnica, in strat moderat, cu masaj usor, sa permita tratarea ridurilor si pastrarea tenului dumneavoastra tanar si neridat, cu vitalitate excelenta pentru perioade de timp cat mai lungi.

NOTA – pentru tenurile aflate in conditii uzuale, va recomandam sa utilizati cate o luna, alternativ, Deuteria Lux – crema universala de noapte si Deuteria Lux – crema universala antirid/antiimbatranire cutanata, aceasta alternanta oferind satisfactii deosebite.‘

Curatarea ( gomajul ), tenului dumneavoastra o veti realiza la 2-3 seri prin utilizarea Deuteria Lux – crema de gomaj bland a tenului normal si a tenului uscat. Crema a fost conceputa pentru a curata bland tenul dupa demachierea prealabila cu Deuteria Lux – emulsie demachianta pentru ten normal si ten uscat / sensibil si tonifierea cu Deuteria Lux – lotiune tonica si calmanta pentru ten normal si ten uscat. Dupa tratarea tenului dumneavoastra cu Deuteria Lux – crema de gomaj bland pentru ten normal si ten uscat, veti avea grija sa retonifiati si calmati tenul cu Deuteria Lux – lotiune tonica si calmanta pentru ten normal si ten uscat.

NOTA – in cazul in care tenul dumneavoastra are nevoie de o curatire mai energica veti utiliza Deuteria Lux – crema de gomaj profund pentru ten normal si ten uscat, conceputa special pentru utilizarea saptamanala sau la 10 zile, pentru curatarea in profunzime a tenului si favorizarea regenerarii sale. Deuteria Lux – crema de gomaj profund pentru ten normal si ten uscat se va aplica pe un ten perfect curatat si tonifiat si va fi urmata de o noua tonifiere.’

Pentru tratarea efelidelor (pistruilor) si a altor tulburari de pigmentare cutanata veti utiliza Deuteria Lux – crema universala depigmentanta. Crema va fi aplicata de 2 ori pe zi, cu masaj usor, pe zonele hiperpigmentate, dupa tonifierea prealabila a tenului cu Deuteria Lux – lotiune tonica si calmanta pentru ten normal si ten uscat.

Deuteria Lux – crema universala depigmentanta a fost creata pentru tratarea petelor cutanate, efelidelor, hiperpigmentarilor din sarcina, hiperpigmentarilor hormonale localizate si difuze, ca si pentru albirea cutanata difuza a pielii hiperpigmentate.“

Pentru tratarea cearcanelor si a pungilor de sub ochi, veti aplica de 2-3 ori pe zi, in strat moderat, prin tapotaj si masaj bland, Deuteria Lux – crema universala anticearcane si antipungi sub ochi. Crema a fost conceputa pentru a reduce rapid cearcanele din jurul ochilor si pungile de sub ochi, dar contine si un excelent complex eficace impotriva imbatranirii premature a pielii din jurul ochilor.