DIMINEATA – Dupa spalarea fetei veti aplica Deuteria Lux – lotiune tonica si calmanta pentru ten gras si acneic, care va calma, improspata, energiza si dezinfecta tenul dumneavoastra, conferindu-i o luminozitate placuta, si il va pregati pentru faza urmatoare de ingrijire.

Veti aplica in strat subtire, cu masaj bland, Deuteria Lux – crema pentru ten gras si acneicDeuteria Lux – crema pentru ten ten gras si acneic a fost special conceputa pentru ingrijirea zilnica a tenului gras si acneic, avand un marcat efect normalizator al compozitiei si cantitatii sebumului secretat de glandele sebacee ale fetei. Deuteria Lux – crema pentru ten ten gras si acneic are puternice efecte antiiritante, antiiflamatoare, antiseptice, antifungice, tonice si purificatoare. Ea netezeste si calmeaza tenul gras si acneic si favorizeaza formarea tesutului cutanat normal si sanatos.

Deuteria Lux – crema pentru ten gras si acneic constituie si o baza excelenta pentru aplicarea machiajului corector dorit, continand principii active care sporesc toleranta tenului gras si acneic la agresiunea stress-ului citadin si la aplicarea fardurilor.

SEARA – Va veti demachia folosind Deuteria Lux – emulsie demachianta pentru ten gras si acneic. Emulsia a fost creata special pentru demachierea zilnica a tenului gras si acneic, curatand in profunzime si indepartand excesul de sebum si resturile de poluanti de oras, smog, praf adunate peste zi pe fata. Deuteria Lux – emulsie demachianta pentru ten gras si acneic are efect normalizator al compozitiei si calitatii sebumului secretat. Ea netezeste si calmeaza tenul gras si acneic, actionand antiiritant, antibacterian si antifungic si favorizeaza formarea tesutului cutanat normal si sanatos.

Dupa demachiere veti utiliza Deuteria Lux – lotiune tonica si calmanta pentru ten gras si acneic, care va continua actiunea de calmare, improspatare, energizare si dezinfectare a tenului dumneavoastra gras si acneic si il va pregati pentru aplicarea tratamentului de seara.

Seara, dupa demachiere si tonificare, veti aplica pentru o ora, in strat subtire, Deuteria Lux – crema pentru ten gras si acneic, care isi va desavarsi actiunea de ingrijire a tenului dumneavoastra. Va recomandam ca peste o ora fata sa fie spalata sau curatata cu Deuteria Lux – emulsie demachianta pentru ten gras si acneic, retonifiata cu Deuteria Lux – lotiune tonica si calmanta pentru ten gras si acneic.

NOTA – Peste noapte, tenul gras si acneic va fi lasat liber si curat pentru a putea respira, sau, daca este cazul, dupa aplicarea Deuteria Lux – lotiune tonica si calmanta pentru ten gras si acneic se vor aplica produsele medicamentoase recomandate de medicul dermatolog.

Curatarea in profunzime a tenului dumneavoastra gras si acneic o veti realiza de 1 – 2 ori pe saptamana utilizandDeuteria Lux – crema de gomaj profund pentru ten gras si acneic. Conceputa pentru a curata in profunzime tenul gras si acneic, Deuteria Lux – crema de gomaj profund pentru ten gras si acneic se va aplica doar dupa o prealabila demachiere, de preferinta cu Deuteria Lux – emulsie demachianta pentru ten gras si acneic si tonifierea cuDeuteria Lux – lotiune tonica si calmanta pentru ten gras si acneic. Dupa curatarea in profunzime se va aplica inca o data Deuteria Lux – lotiune tonica si calmanta pentru ten gras si acneic.

Daca este cazul, pentru pielea pleoapelor si din jurul ochilor care necesita ingrijiri particulare, veti folosi Deuteria Lux – crema universala contur ochi, aplicata in strat mediu, prin tapotaj si masaj usor. Crema a fost creata in concordanta cu nevoile speciale ale acestor zone cutanate pentru toate tipurile de ten. Deuteria Lux – crema universala contur ochi are excelente proprietati hidratante, revitalizante, de regenerare tisulara si antiiritante, refacand in mod fiziologic stratul lipidc protector deteriorat de activitatile in aer liber, radiatia solara, apa (inot, dus), poluanti. Deuteria Lux – crema universala contur ochi va fi aplicata in fiecare seara, in strat bogat, prin tapotaj si masaj usor.

NOTA – datorita excelentelor proprietati de hidratare ale Deuteria Lux – crema universala contur ochi, va recomandam sa pastrati o zona netratata de aproximativ 5 mm pana la marginea libera ciliara a pleaoapelor, pentru a evita supraevidentierea acestora prin hidratare excesiva.

Pentru tratarea cearcanelor si a pungilor de sub ochi, veti aplica de 2-3 ori pe zi, in strat moderat, prin tapotaj si masaj bland, Deuteria Lux – crema universala anticearcane si antipungi sub ochi. Crema a fost conceputa pentru a reduce rapid cearcanele din jurul ochilor si pungile de sub ochi, dar contine si un excelent complex eficace impotriva imbatranirii premature a pielii din jurul ochilor.