Deuteria Lux – crema anticelulitica si de crestere a tonusului cutanat – este un produs cosmeceutic creat pentru tratamentul celulitei (aspectul pielii de „coaja de portocala”) de pe diferitele zone cutanate afectate (coapse, fese, abdomen etc).

Deuteria Lux – crema anticelulitica si de crestere a tonusului cutanat – contine principii active cu multiple roluri in scopul abordarii si neutralizarii cat mai complete a factorilor implicati in geneza celulitei. Crema contine principii active cu rol de crestere a vitezei de topire si mobilizare din celule a grasimii subcutanate, dar si principii cu rol de impiedicare a patrunderii grasimilor in interiorul celulelor grase, in dorinta de reducere concomitenta si a grosimii stratului de grasime subcutanata.

Alte principii active continute in Deuteria Lux – crema anticelulitica si de crestere a tonusului cutanatdetermina cresterea tonusului cutanat, fortand pielea ca dupa topirea grasimilor sa nu atarne flasca ci sa se muleze pe structurile subcutanate (muschi, oase etc) contribuind astfel la remodelarea formei generale a coapselor, feselor, sanilor, platoului abdominal, ovalului fetei si a grasimii de sub barbie.

NOTA – pentru a obtine eficacitatea maxima a produsului, Deuteria Lux – crema anticelulitica si de crestere a tonusului cutanat va fi aplicata de 2 ori pe zi in strat bogat. Dupa aplicare se va efectua un masaj sustinut, energic, al zonei tratate, timp de minim 10 minute pentru a „incalzi” produsul pe zona tratata.

Deuteria Lux – crema hidratanta si emolienta pentru corp – este un produs cosmeceutic creat pentru ingrijirea zilnica a pielii corpului. Deuteria Lux – crema hidratanta si emolienta pentru corp are excelente efecte emoliente si de hidratare. Crema netezeste si calmeaza pielea pe care o face fin matasoasa si catifelata, foarte placuta la atingere si stimuleaza formarea tesutul cutanat normal si sanatos, pe care il protejeaza de agresiunea stress-ului citadin modern. Are efecte benefice pe vergeturi.

Deuteria Lux – crema hidratanta si emolienta pentru corp va fi aplicata dupa fiecare dus sau ori de cate ori va fi necesar, in cantitati medii, cu masaj usor pentru a favoriza penetrarea in piele. Crema restaureaza excelent starea normala de hidratare pentru pielea uscata din diferite dermatoze (dermatita atopica, eczema, psoriazis etc), datorita atat principiilor hidratante care imita factorii naturali de hidratare cutanata cat si actiunii calmante, emoliente si antiiritante a altor componente din crema. Folosirea sistematica, zilnica, a Deuteria Lux – crema hidratanta si emolienta pentru corp ofera satisfactii deosebite.

Deuteria Lux – crema hidratanta si emolienta pentru maini – este un produs cosmeceutic creat pentru hidratarea, emolierea, calmarea, reducerea iritatiei si hranirea pielii mailor agresionate de activitatile zilnice, sapunuri, detergenti, prafuri si pulberi industriale, substante chimice diverse, soare, vant, frig.

Veti aplica de 2-4 ori pe zi in strat de grosime medie cu masaj usor, dupa o prealabila curatare a pielii mainilor prin spalare cu un sapun neagresiv. Deuteria Lux – crema hidratanta si emolienta pentru maini favorizeaza excelent restaurarea starii normale de hidratare si emoliere pentru pielea uscata din diferite dermatoze (dermatita atopica, eczema, psoriazis etc) datorita atat principiilor hidratante care imita compozitia factorilor naturali de hidratare cutanata, cat si actiunii calmante, emoliente si antiiritante a altor componenti ai cremei. Folosirea sistematica de mai multe ori pe zi a Deuteria Lux – crema hidratanta si emolienta pentru maini, va rasfata in modul cel mai placut mainile dumneavoastra.

Deuteria Lux – crema hidratanta, emolienta si antiseptica pentru picioare – este un produs cosmeceutic creat pentru ingrijirea pielii picioarelor. Deuteria Lux – crema hidratanta, emolienta si antiseptica pentru picioare hidrateaza, emoliaza, calmeaza si hraneste pielea, dar are in acelasi timp si o importanta actiune impotriva ciupercilor care paraziteaza piciorul. Are actiune antibacteriana si antiinflamatoare pentru a acoperi cat mai larg spectrul nevoilor speciale ale pielii picioarelor (uscaciune, fisuri, miros particular, infectii cu ciuperci, productii cornoase excesive).

Deuteria Lux – crema hidratanta, emolienta si antiseptica pentru picioare va fi aplicata de 1-2 ori pe zi dupa spalarea picioarelor cu apa calduta si un sapun moale. Va recomandam sa masati relativ energic picioarele dupa aplicarea cremei, respectand sensul de masare dinspre varful degetelor spre glezna si de la glezna spre genunchi, de asa maniera incat efectele benefice ale cremei sa poata fi maximale.